Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2011 23:23 - BACK 2 trolling
Автор: goshotrola Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1401 Коментари: 0 Гласове:
0



Връщам се към критиката на социума с още по-голяма увереност от тази, с която я започнах преди няколко месеца.Та кое ми привлече вниамнието.... Ванко 1 има нова песен И то Лозанова!!!

 Кратка оценка:  ОМГ... това е върха на гаврата изобщо и ако някой харесва това нещо, то не безпричинно може да бъде наречен „бавен“, „селяк“, „идиот“ и други такива епитети.

1.       Самото видео.

 

Виждаме нещо цветно: къщи, коли, полирана жена....

 

И няма как да не направя между

Aqua- Barbie Girl

http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A

 

и това чудо:

http://www.youtube.com/watch?v=76NEr6haeww

 

Първият клип си е много стабилен за 97 като има доза хумор, а това нашото докато не излязат с официално комунике, че пародират кича, на пук няма да го повярвам.

 

Пеенето... Еми Ванко 1 дори не е записвал специално за песентаА е копи/пейснтал от Запази вечерта (feat Ирина Флорин). (Песента започва с „R&B Records  бейби“,  лейбълът издал оригинала, но и лейбъл, който не същестува от години Отделно флоулът е същият и по всички личи, че е копи пейст). Като тази пародия би трябвало да обижда изпълнителката „на аз съм само цвят лилав“. Защото тази Лозанова.... ЪЪЪЪ.... все едно е изяла десет лъжици мед преди да се изгаври с музиката.

 

2.       Субектите... има хора, които са мега противни, но могат пеят, примерно Аксел Роуз, Тони Стораро, Илян... абе жалки са, ама талантът си е талант.

Но тези... извинявай, ама:

Ванко 1: Не съм наясно, може да са медийни лъжи, но се тръбеше през 2004-2005, че цялата му рап кариера е пране на пари. После си направи и рекламна кампания върху престоя си в затвора (Неща, които изобщо може да не са така, просто аз съм останал с такова впечетление). Последвано от нова рап кариера....със съмнителен успех... ЪЪЪЪ да.

И ако за Ванко 1 може с някакви уговрки да се приеме, че има качества и един такъв ремикс би му донесъл заслужени дивиденти то за другите замесени няма прошка.

Как се хванах да коментирам това, ли? Еми тази девойка е във всеки един информационен сайт, в сайтове за стойностни филми и музика, беше лепната тази новина, как да не го прочетеш.

Знам, че това няма как да стигне до въпросната дама и аз ще изляза мишка, но...

Госпожеце Лозанова, вие сте жмел.

Кийт Флинт също е тунингован и е известен с това. Но човекът има харизма. Развил се е над това. Последните проекти на Продиджи, ясно го доказват. Но нека оставим чужденстрания пример и се отрпавим към България.

Дори фолк певиците първо записват песен, а след това показват цица.

Не знам кой пере пари и лансира такива индивиди а.к.а. фотомоделки. До пет години никой няма да я помни тази звезда, както златки, матки, гонзовици. Важното е, че следващото поколение ще е изградено от такива изроди.  Колкото и да е банално, важен е интелекта на човек, а не само неговите физически качества. Особено ако те са дело на външна (козметична ) интервенция. НЕ НА СЕЛЯНИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! Нека идолите на нашите деца не бъдат скъпоплатени проститутки и некадърни футболисти!

Последният главен герой е Валери Божинов, въпреки че е на 25 години, кариерата му сякаш вече е заляза. Човекът си е резерва по италинските отбори и за разнообразие хоп!... НОВО ГАДЖЕ! Абе как се намират все такива титани на мисълта, не знам!

Гост участие във видеото прави Карбовски. Човек, който с години се бори с пошлостта и чалгата. А дали е така?

Не казвам, че аз съм много интелигент, въобще не съм. Най-малкото почти не чета книги и се изкушавам да гледма американско кино.  За музика да не говорим, отявлен фен съм на Лейди Гага, НО НЯКОЙ ПУБЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ няма как да им се прости, че са малумни, все пак са модел за подражание.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goshotrola
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 84066
Постинги: 28
Коментари: 39
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930