Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2011 10:41 - Рожденният ден на Доби или българския Удсток
Автор: goshotrola Категория: Забавление   
Прочетен: 1669 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 11.04.2011 10:42


Предполагам, че един или двама ще отворят поста, защото в интернет пространстовото има десетки статии за Доби. Но аз  няма да обобщавам събитието, а ще се опитам да изведа някакви хрумки, базирайки се на него. Все пак предисторията, която  всички знаем: Момиче на име Добрина ще празнува 22 рожден ден и за тази цел прави събитие в фейсбуук. Резултата е 20 000 кандидат-гости, готови да носят салфетки и салата "Снежанка". В един момент дори медиите в частност БТВ се хвана за този случай и разнищиха случая, стигайки до следното: адреса е на един, снимаката на втори, а името на трети. Започна се едно уговаряне да не се ходи. (Аз бях на попа в 17:30 и нямаше хора със снежанка и се отказахме и ние). Но тук идва голямото уважение за хората, които са отишли. Когато Пайнер има концерт и отиде определена бройка и се държи дивашки, правят ли им проблем? Респект за стотина организирали се и отишли. Като тяхното действие предизвика правнта последица да дойде полиция и евентуално да са вдигнали дружба 1, но важен е жеста. Винаги съм харесвал неформалността, като изключим, че модерните технологии ни заробват и ни превръщат в изпълнители, ФБ е един добър начин за органзиране такива събития. Смятам, че подобни събирания не трябва да спират, е трябва да се организрат по внимателно, за да не бъдат нарушени отново гражданските и личностни права на хората (въпреки че каза, че няма престъпление). Не ни трябват промоутъри, рекламни агенции и спонсори за да си направим шоуто, а само фб и желание.

            Много лошо впечетление ми направиха "организаторите". От познати разбрах, че тези хора са се изпокрили като мишки и на въпроса "Ще ходиш ли в дружба", отговорът е бил "Ти луд ли си?". Смисъл лаеш, лаеш две седмици и после като се очаква нещо от теб се насираш. Дано поне са участвали в пролетното почистване същия ден.

 

 

И ТАКА: ОБОБЩЕНИЕ: След несъществуващ рожден ден, защо не направим и несъществуващ имен ден или среща в някое отдалечено село в Малко търновско. (Там ако отидат повече от 0 човека, ще е събитие). Но да, да живеее неформалните събирания и реалния живот, щото всеки знае да лае в нета.

 

Наздраве!




Тагове:   купон,   новини,   ден,   дружба,   рожден,   Удсток,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Крутой Женский форум
24.10.2012 05:52
Пользователи форума <a href="http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=31">justlady.ru</a> расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. http://www.justlady.ru/ – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: goshotrola
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 84076
Постинги: 28
Коментари: 39
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930