Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2011 09:48 - Пътят на Гошо трола- Инвазията продължава.
Автор: goshotrola Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 639 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.04.2011 09:58


Извинявам се за правописните и пунктациони грешки, писах го на тагъдък. О.О






Една инвазия, било тя тролска или не никога не може да бъде извършена от един индвид. Като това го знаеше дори и Гошо трола (шифозфренията вреди на вашето здраве и може да доведе до шизофрения- бел авт.). За това нека направим един групов експеримент.

Обектът, който днес ще бъде натролен и нахранен е масовата музикална култура. От сега да си призная, че не слушам необработени диаманти на рок музиката, за които наистина трябва лопата за да ги намериш, но това да ходя на "алтернативно заведение" и всеки път да пускат пет до болка познати групи, които дори ги дават по музикалните телевизии, е гавра с инакомислещия човек.

За това... вижте с колко клика ще намерите групи като AC/DC и Whitesnake... басирам се с по-малко от пет, а после примерно Dark Tranqulity.

Ето и процедурата, която трябва да изпълните за да се получи номера:

1. Търсим рок група, като се приема, че не познаваме понятия като "death metal", "grindcore", "hardcore", "hard rock" и тн. Единственото, което ни е известно е  рок, рап, метъл,  чалга.

2. Решаваме, че ще търсим музика в http://google.com. Отварянето на гугъл го приемаме като празно кликане

3. пишем един от познатите ни термини (желателно е да е на български, за още по дебилни резултати)(още по желателно термина да е рок, защото в противен случай няма да се получи схемата). Цъкаме търси- което бройм за клик първи.

След като излязат резултатите рамките на пет резултата:

99% ще видите една от следващите групи  Metallica, AC/DC, Whitesnake, U2, Bon Jovi, Guns N Roses.

и като все още се придържаме към презумцията за чистата и неопетнена душа на прохождащ фен, сигурно ще ни трябват дни и седмици, доакто открием  http://last.fm  или някой стабилен форум за хубава твърда музика.

 

А това не само в рок музиката, същата работа си е в рапа.

А чалгата си е чалга, но ми е супер забавно колко безпаметна е тази сган, щото съм срещал голям брой "чалга поклонници", за които представителите на "любимата" им музика от преди петнайсет (Хисарския поп, Румяна, Белия мерцедес) са нещо сакрално и непознато, това е все едно да  слушаш рок музика и да не знаеш, кой е  Jimmy Page.

От вътре ми идва да нахраня радиостанциите. Но нека се задоволя с това, че "рок радиото на България" си е пародия на моменти, ама е пак по-добре от нищо. А за NRG, Enjoy, Fresh, City... РАЗФОРМИРОВАЙТЕ СЕ, ВИЕ ГАДНИ ПЛАТЕНИ ЕВРЕИ! Как може да има песни като тази бе www.youtube.com/watch изроди. Айде със здраве и да знаете, че инвазията на трола продължава!





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: goshotrola
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 83940
Постинги: 28
Коментари: 39
Гласове: 33
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930